Geef je dier in 2019 een vliegende start! Lees online
Afmelden
0573-491514
Geef je dier in 2019 een vliegende start! 
Het team van DIERENAPOTHEEK.nl wenst jou en je huisdier een goed en gezond 2019! Heb jij alles al in huis om je huisdier dit jaar een vliegende start te geven? Bij ons, mensen, kost het immers steeds meer moeite om in conditie te blijven en er stralend te blijven uitzien. En dat geldt soms ook voor onze huisdieren…
 
Een gezonde huid beschermt je dier tegen invloeden van buitenaf. Sommige rassen hebben van zichzelf een gevoelige huid. Daardoor kunnen gemakkelijk irritaties en jeuk bij je huisdier ontstaan. En dat is voor je dier natuurlijk geen pretje. Bij DIERENAPOTHEEK.nl hebben we handige pipetjes waarmee je heel makkelijk zelf gevoelige, rode of kale plekjes kunt behandelen. Bovendien voorkom je infecties en krijgt de huid natuurlijke afweer. En misschien kan jouw huisdier deze winter wat extra vitamientjes gebruiken? Bijvoorbeeld omdat hij in de groei is. Of als moeder van een nestje puppy’s of kittens. Ook een oudere hond of kat kan veel baat hebben bij een vitamineboost!
 
Geef je hond of kat een vliegende start. De producten in deze nieuwsbrief en onze actiepagina helpen daar zeker bij. Bestel je voor 25 januari, dan krijg je bovendien een mooie korting!
 
Dermoscent Essential 6 - multifunctionele huidverzorging!
Dermoscent Essential 6 - multifunctionele huidverzorging!
.
€ 19,25
€ 17,95
Bestel nu
 
Multivit - voor extra vitamientjes!
Multivit - voor extra vitamientjes!
.
€ 17,25
€ 14,95
Bestel nu
 
Tip van de dierenarts

De huid van dieren heeft een andere pH-waarde (zuurtegraad) dan de huid dan mensen. Gebruik daarom altijd een crème, spot-on of spray die speciaal is gemaakt voor dieren. En haal het liefst 100% natuurlijke middelen in huis om de huid en vacht van je dier gezond te houden. Bijvoorbeeld met de producten van Dermoscent.

Contact
Dierenapotheek.nl
Albert Hahnweg 74
7242 EJ Lochem
Twitter Facebook YouTuBe
 
 
 

Onze betaalmogelijkheden
iDeal MasterCard VISA Mister Cash Overboeking
Veilig, voordelig en vertrouwd
Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf € 49,50
Dagelijkse verzending (ma t/m vr)
Scherpe prijzen
Alleen topmerken
Uitgebreide kennisbank
 
Publicatiefouten voorbehouden - Copyright © 2019 - Afmelden - Dierenapotheek.nl